Početna / Vijesti / Pjevačica Pamela Ramljak 90 dana od rođenja sina predstavlja novu pjesmu

Pjevačica Pamela Ramljak 90 dana od rođenja sina predstavlja novu pjesmu

Premijera prekrasne balade “Oprosti mi” svojevrsni je povratak Pamele Ramljak na muzičku scenu nakon rođenja sina Antuna. Nova pjesma i nova balada, nastavak su uspješnog muzičkog puta pjevačice, koja svakom novom pjesmom podiže granicu, potvrđujući svoje neosporne pjevačke mogućnosti.

Baš kao i prethodne pjesme koje su pronašle svoj put do publike, balada “Oprosti mi” mnoge će osvojiti na prvu i bez sumnje zauzeti vodeća mjesta na regionalnim muzičkim listama.

“Pjesma je atipična balada i moja najdraža pjesma. Čekala je neko vrijeme u ladici jer sam za nju čuvala posebno mjesto i mislim da je sad pravo da doživi svoju premijeru. Sve balade koje slušam su iz perspektive žrtve, prevarene osobe ili slomljenog srca, a ja sam željela malo okrenuti priču i stvari posložiti drugačije. Vjerujem da sam uspjela. Željela sam pokazati perspektivu ‘zlikovca’ koji zapravo ima i drugi stranu. A to je osjećaj kajanja i grižnje savjesti jer na kraju ipak smo mi svi ljudi od krvi i mesa i kroz život nekima donesemo sreću, ali nažalost ponekad i razočaranje. Na kraju krajeva, važno je biti čovjek. Moja balada donosi upravo takvu priču”, rekla je Pamela.

Da osim odličnih muzičkih mogućnosti ima i dobar osjećaj za tekst i muziku, Ramljak je pokazala i u ovoj pjesmi za koju je sama napisala tekst i muziku, a aranžman potpisuje Ante Pecotić.

Spot potpisuje i režira uspješan dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a uloga negativca pripala je Pamelinom prijatelju Josipu, za kojeg kaže da je savršeno odigrao ulogu i u potpunosti prenio emociju i ideju snimateljske ekipe.

Ramljak je kroz ovu baladu ponovo dokazala da je kompletna muzičarka i da sa svakom novom pjesmom raste, želeći uvijek svojoj publici ponuditi nešto novo, drugačije i bolje.

Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenoj službenoj Facebook stranici.

Poslušajte spot i pjesmu: