Pjevačica Pamela Ramljak 90 dana od rođenja sina predstavlja novu pjesmu

Premijera prekrasne balade “Oprosti mi” svojevrsni je povratak Pamele Ramljak na muzičku scenu nakon rođenja sina Antuna. Nova pjesma i nova balada, nastavak su uspješnog muzičkog puta pjevačice, koja svakom novom pjesmom podiže granicu, potvrđujući svoje neosporne pjevačke mogućnosti.

Baš kao i prethodne pjesme koje su pronašle svoj put do publike, balada “Oprosti mi” mnoge će osvojiti na prvu i bez sumnje zauzeti vodeća mjesta na regionalnim muzičkim listama.

“Pjesma je atipična balada i moja najdraža pjesma. Čekala je neko vrijeme u ladici jer sam za nju čuvala posebno mjesto i mislim da je sad pravo da doživi svoju premijeru. Sve balade koje slušam su iz perspektive žrtve, prevarene osobe ili slomljenog srca, a ja sam željela malo okrenuti priču i stvari posložiti drugačije. Vjerujem da sam uspjela. Željela sam pokazati perspektivu ‘zlikovca’ koji zapravo ima i drugi stranu. A to je osjećaj kajanja i grižnje savjesti jer na kraju ipak smo mi svi ljudi od krvi i mesa i kroz život nekima donesemo sreću, ali nažalost ponekad i razočaranje. Na kraju krajeva, važno je biti čovjek. Moja balada donosi upravo takvu priču”, rekla je Pamela.

Da osim odličnih muzičkih mogućnosti ima i dobar osjećaj za tekst i muziku, Ramljak je pokazala i u ovoj pjesmi za koju je sama napisala tekst i muziku, a aranžman potpisuje Ante Pecotić.

Spot potpisuje i režira uspješan dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a uloga negativca pripala je Pamelinom prijatelju Josipu, za kojeg kaže da je savršeno odigrao ulogu i u potpunosti prenio emociju i ideju snimateljske ekipe.

Ramljak je kroz ovu baladu ponovo dokazala da je kompletna muzičarka i da sa svakom novom pjesmom raste, želeći uvijek svojoj publici ponuditi nešto novo, drugačije i bolje.

Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenoj službenoj Facebook stranici.

Poslušajte spot i pjesmu: