Početna / Svaštara / Pjevačica Janet Jackson neće prihvatiti isplatu od 500 miliona dolara od Wissama Al Mana

Pjevačica Janet Jackson neće prihvatiti isplatu od 500 miliona dolara od Wissama Al Mana

Prošle sedmice je objavljeno da se pjevačica Janet Jackson razvodi od supruga Wissama Al Mana s kojim je nedavno dobila prvo dijete. Ubrzo nakon toga je objavljeno i da će Janet, prema predbračnom ugovoru, dobiti veliko bogatstvo od supruga ukoliko ostanu u braku pet godina.

Međutim, pjevačicin kreativni direktor i prijatelj Gil Duldulao tvrdi da Janet od supruga milionera nije tražila 500 miliona dolara, kao što neki mediji pišu.

“Čak i ako postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara jer je rodila dijete, ona taj novac neće prihvatiti jer nije takva. Ona je karakterna osoba i ne želi isplatu niti bi je prihvatila. I da ste dobro informisani znali biste da u braku nije bila pet godina nego četiri godine i nekoliko mjeseci”, napisao je Duldulao na Instagramu nižući uvrede za one koji tvrde drugačije.

Spekulacije u novcu pojavile su se nakon što je Wissam na svojoj internet stranici napisao da su on i Janet u prijateljskim odnosima.

“Najdivnijoj osobi na svijetu, hvala ti na božanstvenoj ljubavi, vječnoj podršci i zato što si mi bila prijatelj. Volim te, ako Bog da, bit ćemo zajedno na vječnom svijetu”, napisao je Wissam.

Izvori su ranije naveli da su Janet i Wissam odlučni da budu dobri roditelji čak i ako ne žive odvojeno. Njihov tromjesečni sin Eissa živjet će s majkom u Londonu.