mix

Pjevač Justin Bieber opet prolazi kroz buran životni period

Prijatelji Justina Biebera smatraju kako posljednji potezi pjevača ukazuju na to da pjevač po ko zna koji put prolazi kroz vrlo buran životni period i da se bori s rapidnim padom popularnosti.

Justin Bieber u posljednje vrijeme se našao na naslovnim stranama svjetskih medija zbog sklapanja braka s Hailey Baldwin, a njegovi prijatelji naslućuju da američkom muzičaru baš i ne cvjetaju ruže u životu.

Izvori bliski Justinu Bieberu navode kako se plaše da se nekadašnja teen zvijezda ponovo vraća svojim starim porocima, u prvom redu ističući lude zabave pune opojnih supstanci.

Scooter Braun, menadžer Justina Biebera, priznao je u nedavnom intervjuu da je postojala bojazan da će muzičar pretjerati sa zabavama i da se jedno jutro neće probuditi živ zbog uzimanja raznih opijata.

Inače, Justin Bieber je tokom svoje karijere imao mnoge uspone i padove. Prije pet godina javnost je uzdrmala njegova posjeta jednom bordelu u Rio de Janeiru, a 2014. godine uhapšen je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Međutim, Justin Bieber se u posljednje vrijeme posvetio religiji i naglasio kako nastoji napraviti pozitivnu promjenu u životu iako nove informacije negiraju te tvrdnje.