Pjevač Justin Biber objavio romantičnu fotografiju s Hailey Baldwin

Popularni pjevač Justin Bieber objavio je romantičnu fotografiju iz bazena na kojoj se nalazi sa svojom zaručnicom Hailey Baldwin.

Američki mediji pišu kako Bieber i Baldwin koji su nedavno potvrdili zaruke očito ne mogu skinuti ruke jedno s drugog.

Popularni pjevač na svom zvaničnom Instagram profilu objavio je romantičnu fotografiju iz bazna, a na kojoj se nalazi sa svojom zaručnicom. Mediji podsjećaju da je slavni par prije manje od sedam dana boravio na Bahamima.

Bieber je ove sedmice na Instagramu objavio crno-bijelu fotografiju s Baldwin na kojoj je fanovima ispričao priču o vjeridbi.

“Htio sam pričekati neko vrijeme da išta kažem, ali vijesti putuju brzo; slušaj Hailey, toliko sam zaljubljen u sve što ima veze s tobom. Odlučan sam u tome da ću provesti život otkrivajući svaki dio tebe i voleći te strpljivo i nježno. Obećavam da ću voditi našu obitelj s čašću i integritetom, dopuštajući Isusu da nas kroz Svetog Duha vodi kroz sve što radimo i kroz svaku odluku koju donosimo. Moje srce je potpuno tvoje i uvijek ću te stavljati na prvo mjesto. Ti si ljubav mog života, Hailey Baldwin, i ne bih ga želio provesti ni s kim drugim”, napisao je Bieber.