Pickbox nagradni natječaj – bingeaj, napiši recenziju i zaradi 2 hiljade kuna!

Streaming videoteka Pickbox nudi ti idealan posao – pogledaj seriju, napiši recenziju i zaradi 2 hiljade kuna! Sve što moraš napraviti je aktivirati Pickbox (ako ga već nemaš), pogledati jednu od tri nove serije koje se trenutno prikazuju na Pickboxu i napisati recenziju! Ako još nisi, sad je pravo vrijeme da se zakačiš za seriju Noćni menadžer koja je upravo osvojila 3 Zlatna globusa, seriju Korporacija i Preljub!

Noćni menadžer je špijunska miniserija snimljena prema romanu nagrađivanog spisatelja Johna le Carréa. Bivši vojnik Jonathan Pine (Tom Hiddleston) nađe se u opasnoj igri kada za britansku tajnu službu krene špijunirati milijardera Richarda Ropera (Hugh Laurie), velikog igrača u nezakonitoj međunarodnoj trgovini oružjem.

Korporacija je futuristički triler producentske kuće Matta Damona i Bena Afflecka koji je smješten u ne tako daleku budućnost u kojoj korporacije imaju neograničenu moć. Pratimo mladog direktora koji skriva svoj pravi identitet kako bi se uvukao u vrlo opasan korporativni svijet da bi spasio voljenu ženu.

U 3. sezoni Preljuba priča se nastavlja tri godine nakon šokantnog priznanja na suđenju o ubistvu Scotta Lockharta. Noah pokušava iznova započeti svoj život, ali prošlost ga ne prestaje proganjati. U seriji u kojoj pratimo priču iz više perspektiva istina je relativna, a posljedice vanbračne afere poprimaju nemjerljive razmjere.

8 Pickbox pravila za recenziju:

1. Odaberi jednu od tri serije o kojoj ćeš pisati:
• Noćni menadžer (The Night Manager)
• Korporacija (Incorporated)
• Preljub (The Affair) – 3. sezona

2. Traži se i nagrađuje recenzija za svaku pojedinu seriju

3. Jedna osoba se može natjecati s recenzijama za sve tri serije, ali može osvojiti samo jednu nagradu

4. Recenzija mora imati minimalno 1 i pol karticu teksta (2700 znakova s razmacima), a maksimalno 4 kartice (7200 znakova s razmacima)

5. Natječaj je otvoren od ponedjeljka, 9.1. do nedjelje, 5.2.2017. u 00.00 h, a svoj tekst šalješ na [email protected]

6. Tročlani stručni žiri će odabrati najbolje recenzije do srijede, 15.2.2017., proglasiti dobitnike i recenzije objaviti na www.pickbox.hr

7. Recenzija za svaku pojedinu seriju nagrađuje se s 2.000 kn

8. Tekstovi moraju biti izvorni i neobjavljeni te napisani na hrvatskom jeziku

Stručni žiri
Pickbox je za ovu priliku pronašao 3 stručne osobe koje će ocjenjivati recenzije i odabrati najbolje od najboljega. U njemu sjede TV kritičarka tportala Zrinka Pavlić, novinar Samir Milla koji budno prati dolazak novih serija i o njima piše u Večernjem listu te Anna Vidović, glavna urednica Pickboxa.
Žiri će biti strog, ali pravedan!

Premijere serija na Pickboxu
Ako već svakodnevno bingeaš serije, onda ti ne trebamo previše objašnjavati da Pickbox u svojoj ponudi ima hrpu serija – kako kultnih (poput Mućki i Poirota), tako i najnovijih (poput Crnih jedara).
Od premijera koje su na tvome ekranu svega par sati nakon prikazivanja u Americi trenutno možeš pratiti serije Korporacija (Incorporated), Kraljevska obitelj (The Royals), Isprani mozak (Braindead), Preljub (The Affair), Bull, Škorpion (Scorpion), Nashville, a uskoro dolazi i posljednja, četvrta sezona Crnih jedara (Black Sails).

Ako ti je gušt gledati predobre serije za kojima je lud cijeli svijet, tu su za tebe Mr. Robot, Doba vodenjaka (Aquarius), Američki zločin (American Crime), Milijarde (Billions), Moć (Power), Američka gotika (American Gothic), Skandal (Scandal), Bijesni psi (Mad Dogs), Galavant, Duhovi prošlosti (Rectify), ali i puno toga što te tek treba oduševiti.

Kako se svaki mjesec dodaju nove serije i filmovi, dolazak novih sadržaja možeš pratiti na www.pickbox.hr