Penelope Cruz plijeni poglede i u običnoj odjevnoj kombinaciji

Slavna Oskarovka kao ambasadorica modne kuće Chanel ušla je u ‘ekskluzivni klub’ u kojem se nalaze Kristen Stewart, Lily Rose Depp, Julianne Moore, Kiara Knightley, Margot Robbie druge dosadašnje miljenice slavne francuske modne kuće.

‘To je legendaran brend, a Karl je pravi genijalac i divim se svemu što je radio još otkad sam bila mala djevojčica pa je veliko zadovoljstvo raditi s njim. On je kralj mode i imali smo vrlo zanimljivo snimanje. Biti ispred njegove kamere prava je avantura’, izjavila je Penelope nakon što je postala ambasadorica slavne modne kuće. Ovo joj nije prvi susret s modnim svijetom – već je bila zaštitno lice kuće Agent Provocateur, a sa sestrom je osnovala brend donjeg rublja.

Na predstavljanju novog filma ‘Everybody Knows’ u Torontu Penelope se od glave do pete odjenula u modnu kuću koju promovira. Na sebe je nabacila običnu bijelu majicu s natpisom La Pausa Chanel, hlače na pruge i cipele s visokim potpeticama.

Novi film je snimala sa suprugom Javierom kojoj je donosi sreću u privatnom i poslovnom životu. Za ulogu u filmu ‘Vicky Cristina Barcelona’ redatelja Woodyja Allana, slavna glumica je ugrabila Oskara, a dvije godine od snimanja udala se za partnera iz filma i postala svjetski poznata kao gospođa Bardem.