Pamela Anderson se razvodi nakon 12 dana braka

Pamela Anderson šokirala je javnost kada je stupila u brak sa producentom John Peters, a njihov razvod poslije samo 12 dana braka bio je još veće iznenađenje!

Priče o njihovoj ljubavi u početku su izgledale kao scenario romantičnog filma. Peters je bio presrećan u početku, te govorio kako Pamelu voli sve ove godine, a oni su prvi put u vezi bili još prije 35 godina. Međutim, samo 12 dana od vjenčanja, Pamela je riješila da se razvede.

Kako se navodilo, Pamela je prebrzo pristala da se uda za njega, ali onda je shvatila da joj smeta što Johnu treba slava i svjetla reflektora, dok je ona željela da se fokusira na humanitarni rad, ali i svoju finansijsku nezavisnost.

Ipak, ni John sad ne želi da joj ostane dužan, te je “udario” na kartu finansija! On je izjavio kako je za 12 dana braka na nju potrošio 200 hiljada dolara, a da tu ne računa kompletno obnavljanje njenog garderobera!

Možda iz njega govori samo povrijeđen ego ostavljenog muškarca, a ostaje da se vidi hoće li mu Pamela na ovo odgovoriti.