mix

Pamela Anderson i dalje u ormaru ima kupaći kostim koji joj je donio popularnost

Serija spasilačka služba bila je jedna od najgledanijih devedesetih godina, a glumcima koji su u njoj ostvarili uloge donijela je ogromnu popularnost. Jedna od njih je i Pamela Anderson koju svi pamte po legendarnoj sceni kako u crvenom kostimu trči po plaži.

Vremenom je ovaj kupaći kostim postao prepoznatljiv simbol serije, glumica je za Fox News kazala kako i dalje u svom posjedu ima ovaj kupaći kostim koji joj je donio ogromnu popularnost i titulu seks simbola devedesetih.

Dodala je i kako je ovaj crveni kupaći kostim i dalje jako dobro stoji.

“Ponekad ga obučem kako bih razveselila prijatelje, uglavnom se prošetam u njemu po dnevnom boravku”, kazala je Pamela.

Iako već godinama nosi titulu seks simbola, Pamela je kazala da je nekada bila jako stidna, no da je uspjela prevladati taj osjećaj.

“Shvatila sam da nikoga nije toliko briga o tome šta nosiš na sebi ili kako izgledaš, koliko je tebe samu. Nikoga to nije briga, jedino tebe. Ljudi su sebi najveći kritičari kada to shvate počet će se dobro osjećati kada rade stvari koje žele raditi”, kazala je Pamela Anderson.

Iako spada među najpoželjnije žene svijeta Pamela nije imala sreće u ljubavi. Udavala se pet puta.

Podsjećamo, početkom 2020. godine lijepa Pamela udala se za mogula filmske industrije Jona Petersa. Nakon 12 dana ovaj bračni par se razveo.