mix

Ovako danas izgleda Boba iz Žikine dinastije

Serijal “Žikina dinastija” reprizira se u toku godine i po nekoliko puta, a publika ga i četiri decenije poslije sa istim žarom gleda.

Dogodovštine prijatelja Žike i Milana i dalje nasmijavaju masu, a ljubav Marije i Bobe da podsjeti koliko je ljubav jaka i koliko može da bude iskrena i kada si mlad i kada imaš godine i da uprkos svim preprekama, može da opstane.

Glumac Vladimir Petrović je u jednom prilikom ispričao da su, budući da i on i supruga potiču i porodica djeca razvedenih roditelja, sve dali da se to i njima ne dogodi. Puno su radili na svom odnosu, a tvrde da su izrodili inteligentnu djecu koja su u periodima krize umjela da im naznače da su im potrebni skupa.

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vrijeme sa unucima, a uprkos godinama i dalje je posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili – kazao je ranije, a činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promijenio.

Ostavite komentar