Fanovi serije Kako sam upoznao vašu majku pokrenuli peticiju da se izmijeni njen kraj

Ovo će itekako zanimati sve fanove popularne serije. Serija “Kako sam upoznao vašu majku” u utorak je imala svoje veliko finale i to nakon devet sezona. Ali, čini se kako fanovi nisu zadovoljni kako je završila. Naime, na stranici Change.org pojavila se peticija kojom se traži da CBS izmijeni završetak.

Ne čitati dalje ako ne želite saznati kraj.

Fanovima se i ovako bilo teško oprostiti od Marshalla, Lily, Barneya, Teda i Robin, a čini se kako im je još teže pala činjenica da je prava majka Tracy mrtva te da je Robin čitavo vrijeme bila ljubav Tedova života.

Naime, Ted je susreo Tracy na peronu, nakon što su se Barney i Robin vjenčali. U braku su dobili dvoje djece, kojima Ted čitavu seriju priča kako je upoznao njihovu majku. Međutim, tek u zadnjoj epizodi fanovi saznaju da je Tracy umrla šest godina ranije te im Ted priča tu priču kako bi ih obavijestio da između njega i Robin još uvijek nije gotovo. Robin se u međuvremeu rastala od Barneyja.

Peticija je u kratko vrijeme skupila nekoliko hiljada potpisa, a hoće li se nešto mijenjati, to se još uvijek ne zna, jer iz CBS-a mudro šute.

Kako se vama sviđa činjenica da je Ted završio s Robin?

Pssst! Tvorci serije priznali su kako su kraj serije znali još prije devet godina!

 

Bh-vjesnik.blogspot.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *