Oskarovac ljubi 23 godine mlađu ljepoticu

Naravno, radi se o glumcu Leonardu DiCapriju u čijem su se zagrljaju i krevetu do sada našle brojne ljepotice, ali sa samo dvije je bio više godina u vezi, čini se kao da je osvajanje manekenki ovom glumcu postao hobi u slobodno vrijeme.

S lijepom Brazilkom Gisele Bundchen u vezi je bio sedam godina, ali ga je ostavila kada je shvatila da je ne planira oženiti, dok je sa Izraelskom ljepoticom Bar Refaeli bio pet godina, ali ni ona ga nije uspjela smiriti.

I dok su obje danas sretno udane žene i majke, Leo je samo nastavio osvajati ljepotice, a posljednja koja se saplela u njegovu mrežu je argentinska manekenka Camila Morrone, kojoj je tek 20 godina.

Par je zajedno od početka ove godine, a upoznali su se preko legendarnog glumca Al Pacina, koji već više od desetljeća hoda s njezinom mamom Lucile Sole, koja je od Leonarda starija svega pet godina.

Par je potvrdio vezu šetnjom u vrlo ležernim izdanjima u Zapadnom Hollywoodu. Zanosna plavuša pokazala je i novu boju kose, koja joj također dobro stoji. Zanosnu Argentinku smatraju mladom nadom modnog svijeta te je mnogi uspoređuju s prijateljicom Hailey Baldwin.

Leonardo DiCaprio nikada ne priča o svom privatnom životu. To što je s Camilom prošetao negdje javno, znak je kako među njima postaje ozbiljno. Ko zna, možda ga ova ljepotica ipak uspije dovesti pred oltar.