Home / Vijesti / Orlando Bloom dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih

Orlando Bloom dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih

Poznati glumac Orlando Bloom dobio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih. Zahvaljujući ulogama poput one Willa Turnera u “Piratima s Kariba” i vilenjaka Legolasa u priči J. R. R. Tolkien, nalazi se na 22. mjestu liste najuspješnijih glumaca svih vremena.

Na ceremoniji otkrivanja 2.521 zvijezde glumac je došao u pratnji trogodišnjeg sina Flynna. -Za nekoga ko je odrastao u Londonu, Hollywood se čini kao mitsko mjesto – rekao je Orlando. Svoju karijeru uporedio je s letom na mjesec jer su kad njegove dvije najvažnije uloge u filmovima “Gospodar prstenova” i “Pirati s Kariba” vinule u nebesa, piše Daily Mail.

– Živim normalnim životom i to mi se sviđa. Sve se malo promijenilo nakon rođenja mog sina jer sada želim biti u njegovom životu što je više moguće – rekao je. Na ceremoniji otkrivanja zvijezde na legendarnoj o njegovom radu govorili su ugledni kolega Forest Whitaker te režiser  David Leveaux.  Podržali su ga i roditelji Sonia i Colin.

Ali, nedostajala je njegova bivša žena Miranda Kerr. Prošlo je više od 6 mjeseci otkako su Orlando Bloom i Miranda Kerr objavili da više nisu skupa. Bivši par uskoro bi mogao raspravljati oko nove bitne stvari u životu njihovog sinčića Flynna, budući da Bloom želi da se njegov sin školuje u Engleskoj, piše Daily Mail.

Podsjetimo, Bloom će reprizirati ulogu Legolasa u spektaklu The Hobbit: There and Back Again koji u kina dolazi 17. Decembra ove godine.

bh-vjesnik.blogspot.com