Orlando Bloom dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih

Poznati glumac Orlando Bloom dobio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih. Zahvaljujući ulogama poput one Willa Turnera u “Piratima s Kariba” i vilenjaka Legolasa u priči J. R. R. Tolkien, nalazi se na 22. mjestu liste najuspješnijih glumaca svih vremena.

Na ceremoniji otkrivanja 2.521 zvijezde glumac je došao u pratnji trogodišnjeg sina Flynna. -Za nekoga ko je odrastao u Londonu, Hollywood se čini kao mitsko mjesto – rekao je Orlando. Svoju karijeru uporedio je s letom na mjesec jer su kad njegove dvije najvažnije uloge u filmovima “Gospodar prstenova” i “Pirati s Kariba” vinule u nebesa, piše Daily Mail.

– Živim normalnim životom i to mi se sviđa. Sve se malo promijenilo nakon rođenja mog sina jer sada želim biti u njegovom životu što je više moguće – rekao je. Na ceremoniji otkrivanja zvijezde na legendarnoj o njegovom radu govorili su ugledni kolega Forest Whitaker te režiser  David Leveaux.  Podržali su ga i roditelji Sonia i Colin.

Ali, nedostajala je njegova bivša žena Miranda Kerr. Prošlo je više od 6 mjeseci otkako su Orlando Bloom i Miranda Kerr objavili da više nisu skupa. Bivši par uskoro bi mogao raspravljati oko nove bitne stvari u životu njihovog sinčića Flynna, budući da Bloom želi da se njegov sin školuje u Engleskoj, piše Daily Mail.

Podsjetimo, Bloom će reprizirati ulogu Legolasa u spektaklu The Hobbit: There and Back Again koji u kina dolazi 17. Decembra ove godine.

bh-vjesnik.blogspot.com