mix

Onur i Šeherzada čekaju treće dijete

Popularni turski par Berguzar Korel i Halit Ergenç, na našim prostorima poznati kao Šeherzada i Onur iz turske serije “Hiljadu i jedna noć”, očekuju treće dijete.

Lijepa glumica organizirala je zabavu na kojoj je otkrila spol bebe, a par će nakon dva sina dobiti kćerku. Fotografije sa zabave Korel je podijelila na Instagramu.

“Bog zna da sam toliko željela. Naša porodica, naši najbliži prijatelji. Imajmo veliku porodicu, zdravu i sretnu djecu. Neka neko bude i djevojčica. Sve nas je preplavilo uzbuđenje i sreća zbog dolaska kćerke. Moja draga Hatice priredila mi je takvo iznenađenje prije nekoliko sedmica da smo okupili sve naše prijatelje. Svi su uzbuđeni zbog mene. Željela sam sa vama podijeliti ovu sreću. S ljubavlju”, napisala je uz fotografiju na kojoj se nalazila torta s figurom djevojčice.

Berguzar Korel i Halit Ergenç vjenčali su se 2009. godine, a zaljubili su se na snimanju serije “Hiljadu i jedna noć”. Par je prvo dijete, sina Alija, dobio 2010. godine. Drugi put su postali roditelji prošle godine, dobivši još jednog sina Hana.
Popularna glumica svoje fanove obradovala je vijestima o svojoj trećoj trudnoći. Mnoge poznate ličnosti iz turskog javnog života uputile su čestitke paru, kao i brojni fanovi.