Vijesti

Objavljene nove fotografije serije “Seks i grad”

Već je poznato da se u drugu sezonu serije “And Just Like That” vraća glumac John Corbett koji glumi Aidana, a sada su objavljene fotografije na kojima se on i Carrie strastveno ljube.

Nove fotografije su jutros osvanule na Instagram profilima Sarah Jessice Parker i službene stranice serije “And Just Like That” i već su pokupile preko pola miliona lajkova.

Dio gledatelja je oduševljen onim što ih čeka u novim epizodama.
“Ovo je ostvarenje sna!”, “Carrie je sad u svojoj Bennifer eri”, “Tako sam sretna”, pisali su jedni, međutim većini se nije svidjelo što su ove fotografije objavljene.

“Izgleda da sada ne trebamo gledati seriju”, “Nikad u životu nisam bila ovako razočarana”, “Izgleda da je i Carrie zamijenila Rolex za Casio”, “Ne. Big je bio ljubav njenog života i sad kad je umro onda je to Adian. Napravili ste da New York izgleda tako mali, a Carrie kao pravi narcis”, samo su neki od komentara razočaranih gledatelja.

Podsjećamo, na samom početku serije “And Just Like That”, koja je nastavak “Seksa i grada”, doznajemo da je Mr.Big preminuo pa je dolazak Aidana u drugu sezonu sasvim logičan trik scenarista da pokušaju privući publiku koja od starta ima podijeljeno mišljenje oko nove serije.

Ostavite komentar