Objavljen trailer za nastavak serije “Ozark”

“Ozark”, popularna Netflix-ova krimi serija, vraća se 27. marta za svoju 3. sezonu, a prvi trejler je upravo objavljen.

U njemu vidimo bračni par Bird kako ubire prve plodove svog novog biznisa – kazina na rijeci, ali nailaze i na neizbježne prepreke. Marti i Vendi bore se da sačuvaju svoj brak i porodicu uz rastući uspjeh njihove nove mašine za pranje para.

U trejleru vidimo da će se i neki novi likovi pridružiti ekipi. U pitanju su Tom Peferi koji će igrati Ben Davies, Vendinog neodgovonog brata, potom Jessica Frances Djuks (“Jessica Jones”) kao FBI agent Maja Miler, koja za cilj ima da uništi Martija Birda. Njih dvoje će u seriji dobiti stalne uloge.

Novi stanovnik Ozarka biće i Joseph Sikora (Tomi iz “Moći”), kao Frenk Kosgrou Junior, sin šefa mafije iz Kanzasa i Felik Solis (“Deset dana u dolini”) koji će igrati Omara Navara, vođu velikog meksičkog kartela, prenosi “Telegraf.rs”.

Serija “Ozark” vraća na male ekrane u velikom stilu, poslije dvije vrlo važne nagrade – dva Emija koja su krajem prošle godine osvojili Džejson Bejtman za režiju (on u seriji takođe igra glavnog lika Martija Birda) i Julia Garner za najbolju sporednu glumicu.

Pogledajte trailer: