VijestiZanimljivosti

Obama već zna je li Jon Snow živ ili mrtav

jon-snowDavid Benioff, producent Igre prijestolja, otkrio je da postoji jedna osoba na svijetu koja je već dobila svih deset epizoda na gledanje, a to je američki predsjednik Barack Obama.

“Barack Obama je tražio ako mu možemo poslati sve epizode unaprijed”, rekao je Benioff, a na pitanje novinarke Veronice Belmont jesu li to napravili Benioff je odgovorio:

“Jesmo, poslali smo mu svih deset epizoda. Mislim, kad vam vođa slobodnog svijeta kaže ‘želim pogledati sve epizode’, što vam drugo preostaje nego da mu ih date.”

Barack Obama je naime prošle godine na tradicionalnoj večer u Bijeloj kući sa stranim dopisnicima otkrio da je veliki fan serije, te da mu je najdraži lik Tyrion Lannister, kojeg glumi Peter Dinklage.

David Benioff je razočarao mnoge fanove serije “Game of Thrones” koji su možda malo preduboko teoretisali oko očiju Jon Snowa, te na osnovu toga iznosili teorije kako je možda i živ,  svojom izjavom: ” Jon Snow je mrtav”.

“Na njegove oči smo potrošili mnogo vremena. Naime, kada tijelo umire i mišići vaše sjenice se opuste”, izjavio je Weiss.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)