Nikada ne biste pomislili da su ove zvijezde zaista u srodstvu

Javne osobe često imaju vrlo turbulentan odnos s drugim javnim osobama, bilo da se vole, mrze, svađaju ili druže, a nekada nas i potpuno iznenade međusobnom povezanošću kakvu nismo mogli niti zamisliti.

Dok većina slavnih osoba voli podijeliti s ljudima svaki detalj iz svog života, postoje i oni koji neke stvari žele držati u tajnosti. Naime, neki od njih imaju veoma slavne rođake i za mnoge je teško povjerovati da su stvarno u srodstvu.

Johnny Depp i kraljica Elizabeta II

Vjerovali ili ne, zvijezda filma “Pirati s Kariba” je zapravo daleki rođak kraljice Elizabete II. Da budemo precizni, oni su rođaci u 20. koljenu. Naime, i Johnny i kraljica Elizabeta II su potomci Edvarda III, što Johnnyja čini čovjekom “plave krvi”.

Ralph Fiennes i princ Charles

Čuveni lord Voldemort iz filmova o Harryju Potteru, zapravo je rođak princa Charlesa u 8. koljenu. Dakle, do sada su uspješno krili da su rođaci.

Tom Hanks i Fred Rogers

Ne samo da je Tom Hanks odglumio Freda Rogersa u remakeu filma Divan dan u susjedstvu, već mu je on i rođak! Sudeći prema Hanksu, njih dvojica su rođaci u 6. koljenu.

Kate Middleton i Elle Fanning

Da, princeza Aurora je princeza i u pravom životu. Elle Fanning i njena sestra Dakota su daleke rodice Kate Middleton i nasljednice su kralja Edvarda.