Nicole Kidman i Keith Urban na iznenađenje mnogih pokazali kćerke

Australska glumica Nicole Kidman i njen suprug Keith Urban svoje dvije kćerke obično drže podalje od očiju javnosti pa su se mnogi obožavatelji ovog slavnog para iznenadili kada su ih odlučili povesti na virtualnu dodjelu Zlatnih globusa.

Dvanaestogodišnja Sunday Rose i njena dvije godine mlađa sestra Faith Margaret podržale su majku koja je zahvaljujući svojoj ulozi u seriji „The Undoing“ bila nominirana za najbolju glumici u seriji, mini seriji ili televizijskom filmu.

Nagrada joj je ovoga puta izmakla, a otišla je u ruke mlade glumice Anye Taylor-Joy koja je svjetsku javnost osvojila naslovnom ulogom u popularnoj seriji „Damin gambit“.

Nicole Kidman na ovoj virtualnoj dodjeli zasjala je u crnoj haljini s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton, a dodjelu je pratila s vlastitog kauča. Uz nju su sjedili suprug i kćeri, a ovo iznenadno porodično pojavljivanje oduševilo je brojne njene obožavatelje. Naime, supružnici zaista rijetko objavljuje porodične fotografije te svoje mezimice nastoji zaštititi od medija. Jedna od rijetkih takvih objava seže još u 2017. godinu kada je pjevač objavio fotografiju koja prikazuje transparent koji su mu kćerke, u znak podrške, napravile prije dodjele muzičkih nagrada Akademije country muzike.