Nicolas Cage izbačen iz bara u Las Vegasu, mislili da je beskućnik

Tabloid The Sun objavio je kratki video koji prikazuje pijanog Nicolasa Cagea u jednom od ugostiteljskih objekata u Las Vegasu. S obzirom da je glumac bio pod utjecajem alkohola i neprikladno obučen – osoblje bara ga je istjeralo na ulicu jer su mislili da je beskućnik.

Uposlenici bara nije prepoznalo popularnog glumca jer je u fotelji sjedio obučen u crnu majicu, majice s uzorkom leoparda i bez cipela. Kada su mu zatražili da napusti objekat, započeo je svađu i odbio izaći.

Uskoro je dobio svoje papuče, obukao ih i izašao napolje, gdje je nastavio raspravu sa jednom od zaposlenica. Prema pisanju američkih medija, jedan od članova osoblja ga je zatim otpratio kući.

Vrijedi spomenuti da veliki broj Cageovih obožavatelja nije osudio ovaj potez glumca, te su u komentarima naveli kako je u pitanju sjajan čovjek koji je inače vrlo ljubazan i staložen.

Neki od njih su podsjetili da je glumac nedavno izgubio majku, kao i da se vjerovatno veoma teško nosi sa tako velikim gubitkom, zbog čega ga ne treba osuđivati i vrijeđati.

Pogledajte video: