Nicki Minaj čeka prvo dijete

Muzičarka Nicki Minaj je na društvenoj mreži objavila da čeka prvo dijete objavivši fotografiju na kojoj pokazuje svoj trudnički stomak.

“#Trudnice” napisala je pjevačica pjesme “Bang, Bang” na svom Instagram profilu, uz fotografiju u ukrašenom grudnjaku golog trudničkog trbuha.

“Ljubav. Brak. Nošenje djeteta. Preplavljena uzbuđenjem & zahvalnošću. Hvala vam svima na dobrim željama”, napisala je 37-godišnja pjevačica u drugoj objavi.

Minaj je prošlog oktobra šokirala svoje obožavatelje objavivši da se udala za prijatelja iz djetinjstva Kennetha Pettyja i da se povlači kako bi osnovala porodicu. No u međuvremenu je objavila nekoliko pjesama i rekla da radi na novom albumu.

Na muzičku scenu Minaj se probila prije deset godina prvim albumom “Pink Friday” a poznata je i po svojim otvorenim komentarima, svađama s drugim pjevačima, šarenim perikama i po više alter ega.

Dobila je šest Američkih muzičkih nagrada, bila je kontroverzna sutkinja u showu “Američki idol” a 2016. ju je časopis Time uvrstio na popis 100 najutjecajnih ljudi na svijetu.