Nibar Madar nova zvijezda svjetskih podija

Nibar Madar1Brižno pripremljena karijera
Lijepa izraelska manekenka Nibar Madar je nakon uspješno završene gimnazije, upravo na odsluženju vojnog roka, koji traje dvije godine. Pri kraju obuke, ide od skole do skole  učiti djecu o armijskim prednostima i dobroj opremljenosti trupa. Istovremeno privlačna, 20-godišnjakinja sanja o Manhattanu u koji seli nakon odmora.

Proglašena novom Bar Rafaeli, top model je odrasla u Netanyji a roditelji su nakon mature, prije tri godine, uputili njezinu fotografiju u agenciju Yul Models u Tel Aviv. Od tada mlada djevojka ne prestaje raditi u svim dijelovima Izraela. Treba istaći da ima sve uvjete za dugotrajnu i uspješnu manekensku karijeru. Providni ten bez bilo kakvih problema što upija svjetlost, velike zelene oči sa umjerenom dozom prkosa, dugu svijetlu kosu boje meda, zdravo i ne previše mrsavo tijelo bez celulita, što je poslijedica dugogodišnjeg bavljenja klasičnim baletom. Privlačnu sexy siluetu  održava gimnastikom i plivanjem a ne nezdravim dijetama koje ugrožuju uravnoteženost. Nibar vježba svakodnevno, uz prisustvo osobnog cocha.

Pozvana na modne podije Londona, Milana, Pariza mlada djevojka je nedavno odabrala New York kao buduće obitavalište. To joj neće biti teško jer ponude stižu sa svih strana a Nibar želi raditi i upisati sate glume ali i studij jezika, pa filozofije. Pametna i lijepa ima priliku ostvariti dječije snove i sve radi da u tome i uspije.
Džana Mujadžić
Nibar Madar