Nekadašnja zvijezda Hollywooda, a sada građevinar

Glumac David Charvet najpoznatiji je po ulozi Matta Brodyja u popularnoj seriji iz 90-ih “Spasilačka služba”, naime nakon 20 uspješnih godina u Hollywoodu, odlučio je sve napustiti i započeti potpuno novi život. Sada je otkrio što je potaknulo njegovu radikalnu odluku.

Osim glumačke, David je gradio i uspješnu muzičku karijeru. No, sve to ga nije ispunjavalo.

“Prije nego sam dobio svoje prvo dijete u samo pet godina proputovao sam 42 zemlje održavajući koncerte. Nema šanse da bih to ponovno mogao. Jednostavno nisam želio snimati u Kanadi, pjevati u Europi. Želio sam biti kod kuće sa svojom obitelji. Želio sam biti dobar otac i biti tu za svoju djecu svaki dan i uvijek kada me zatrebaju”, kazao je u intervjuu za Page Six.

“Biti dobar otac znači biti prisutan. Svaki dan biti doma kada odlaze na spavanje i probuditi se kada se i djeca probude”, dodao je.

Njegovo novo zanimanje nema nikakve veze sa svjetlima reflektora. Naime, prepravljajući radove na kući, zbog nezadovoljnih majstora, sam je zasukao rukave i naučio zanat.

“Završio sam radove, a kuća je ispala odlično. Svaki puta kada bi netko ugledao kuću, pohvalio je i oduševljeno pitao bih li mogao napraviti još jednu takvu. Tako se rodila ideja”, prisjetio se.

Danas vodi građevinarsku firmu i svako je jutro na gradilištu. Tvrdi da je sretan i zadovoljan te da nikada nije požalio zbog odlaska iz Hollywooda.

Inače, bivši glumac ima 14-godišnjeg sina Shaya i godinu dana stariju kćer Heaven s bivšom suprugom Brooke Burke. Unatoč razvodu, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima.

Ostavite komentar