Nekada je bila san svakog muškarca, a danas je neprepoznatljiva

Pamela Anderson je zaludjela mušarce širom svijeta kada se pojavila u crvenom kupaćem kostimu u seriji “Čuvari plaže”. Nije joj trebalo mnogo da zaista postane planetarna zvijezda. Sada, u 50. godini ima stas kao i prije skoro 30 godina, ali u želji da sačuva svoje mladoliko lice, ona je kao i mnoge glumice pretjerala sa botoksom.

Iako je Pamela u posljednje vrijeme promovisala izgled bez šminke, prirodan i svjež, ovog puta njeno lice mnoge je iznenadilo. Naime, na jednom događaju u Varšavi djelovala je previše otečeno u licu – što je najčešće posljedica tretmana botoksom. Tako su doksorašnji obožavaoci primijetili njenu promjenu i zamolili zvijezdu da ili promijeni hirurga ili jednostavno prestane da pokušava da zaustavi vrijeme.

Pamela je samo jedna u nizu zvijezda koje pokušavaju da svoje godine “zamrznu”. Ono što je nesporno ona i dalje ima tijelo i stil na kome joj se ne može ništa zamjeriti, pa svakako nema potrebe da utisak kvari neprikladnim tretmanima čije posljedice su negativne.