Natali Dizdar uskoro slavi u Zagrebu

natali-dizdarPjevačica i profesorica socijalne pedagogije, 32-godišnja Natali Dizdar je od 2003. u vrhu hrvatske glazbene scene. Porijeklom Hercegovka, prvim službenim albumom “Ne daj”, osvojila je top ljestvice, mainstream ili alternativne. Dobila je “Zlatni Koogl” za melodiju godine i “Porina” kao i mnoštvo drugih priznanja. Nakon izdavanja singlea 2005. godine, izašao je album nazvan “Natali Dizdar”, ubrzo nagrađen srebrnom nakladom. Krajem godine uvršten je na listu najboljih deset i osam puta imenovan za “Porina”.
“Poslijednji put” je izašao u ožujku 2008.

Umjetnica će 9. prosinca nastupiti u Tvornici kultura u Zagrebu pa predstaviti novi single uz mnoštvo glazbenika i vjernih suradnika. Također će slaviti uspjehe koji su je učinili poznatom : “Gazio si me”, “Zamjenit ću te gorim”, “Stop”, “Grijeh”, “Stranac”, te najnovije pod nazivom “Iluzionist”, i “Ne reci zauvijek”. Obilježiće i 13 godina karijere.

Natali Dizdar je surađivala sa poznatim imenim južno-slavenske glazbe kao sto su Arsen Dedić, Dino Šaran, Darko Rundek, Boško Petrović, Petar Beluhan, Davor Viduka, Ivana Rushaidat, Aleksandro Ljiljak, Sandro Bastiančić ili Coco Mosquito.

Džana Mujadžić