Nakon borbe sa alkoholom Hollywoodska glumica Selma Blair se vratila normalnom životu

Nakon višegodišnje borbe s alkoholom, depresijom i aksioznošću, Hollywoodska glumica Selma Blair na boljem je putu da vrati svu životnu radost koju je izgubila. Uz novog muškarca izgleda kao da je na sedmom nebu.

Selma Blair (46) prošla je kroz vrlo teško životno razdoblje, o čemu je progovorila i za medije, a najteže joj je bilo prije šest godina, u trenucima kad bi se, govorila je, trebala osjećati najsretnijom – bili su to prvi mjeseci s bebom. ‘Najprije me umorio težak i dug porođaj od kojeg se nisam oporavljala, a nisam znala koga tražiti za pomoć. Niko mi nije pomagao, samo jedna prijateljica koja bi mi kuhala nedjeljom. Pala sam u depresiju, borila se s anksioznošću. Sjećam se kako sam jednog dana šetala uz dvije sretne mame, noseći Arthura u slingu. Oči su mi bile pune suza dok su se one veselo smijale sa svojom djecom. Onako umorna i depresivna, pitala sam se hoću li ikad biti bolje’, rekla je Blair nedavno za publikaciju Mother Muse. Iza nje je i borba s alkoholom kojeg se napokon odrekla prije dvije godine, nakon što je jednom pomiješala tablete i vino i u zrakoplovu dobila psihotični napadaj zbog čega je avion morao sletjeti, a ona završila u bolnici.

Upravo je prije sedam dana javno slavila dvije godine otkako je potpuno trijezna, a da je njezin život krenuo nabolje, govore i fotografije snimljene proteklih mjesec, dva – jasno je da je jedno prijateljstvo preraslo u ljubav i da se uz novog muškarca osjeća sretnom i, nadaleko se vidi da su oboje zaljubljeni.

Njen se novi izabranik već se sprijateljio i sa glumičinim sinom Arthurom. Šestogodišnjaka je Blair dobila u kraćoj vezi s modnim dizajnerom Jasonom Bleickom. Prije toga bila je i u braku s muzičarom Ahmetom Zappom, za kojeg se udala 2004. godine i razvela se nakon dvije godine.