Home / Svaštara / Zanimljivosti / NAKON 30 GODINA OPET SKUPA Snima se nastavak legendarnih Gooniesa

NAKON 30 GODINA OPET SKUPA Snima se nastavak legendarnih Gooniesa

Film koji je 1985. godine oduševio gledaoce širom svijeta, uskoro će dobiti svoj nastavak. Gotovo 30 godina poslije, 83-godišnji Richard Donner potvrdio je kako planiraju snimiti nastavak filma. Iako su svi glumci pristali na to, jedino je pod upitnikom 42-godišnji Corey Feldman koji je na svom blogu napisao kako ne vjeruje da će biti nastavka filma. Inače, nakon slave u Gooniesima Feldman je kroz pubertet stvorio ovisnost o drogama, a nakon toga je medije punio svojim skandalima, gostovanjima u reality showovima i izlascima s Playboyevim zečicama.

Govori o dječacima iz Goon Docksa koji se rastuže nakon što lokalni bogataši zatraže imanja njihovih roditelja kako bi na njima sagradili golf terene.

Dječaci iz kvarta se okupljaju u Mikeyja i Brandona. Kada Mikey na tavanu pronađe staru španjolsku kartu Jednookog Willyja, piratskog kapetana iz 17. stoljeća s kartama za pronalazak zakopanog blaga, odluči zajedno sa svojim prijateljima pronaći blago koje je zakopano negdje u okolini.

U potrazi mu se priključuju prijatelji, poznati kao Goonies, Mouth, Chunk i Data te još nekoliko djece.

Glavne uloge u filmu odigrali su Sean Astin, Corey Feldman, Jiosh Brolin, Jonatha Ke Quan, Jeff cohen, Kerri Green te Martha Plimpton.

Bh-vjesnik.blogspot.com