NAKON 30 GODINA OPET SKUPA Snima se nastavak legendarnih Gooniesa

Film koji je 1985. godine oduševio gledaoce širom svijeta, uskoro će dobiti svoj nastavak. Gotovo 30 godina poslije, 83-godišnji Richard Donner potvrdio je kako planiraju snimiti nastavak filma. Iako su svi glumci pristali na to, jedino je pod upitnikom 42-godišnji Corey Feldman koji je na svom blogu napisao kako ne vjeruje da će biti nastavka filma. Inače, nakon slave u Gooniesima Feldman je kroz pubertet stvorio ovisnost o drogama, a nakon toga je medije punio svojim skandalima, gostovanjima u reality showovima i izlascima s Playboyevim zečicama.

Govori o dječacima iz Goon Docksa koji se rastuže nakon što lokalni bogataši zatraže imanja njihovih roditelja kako bi na njima sagradili golf terene.

Dječaci iz kvarta se okupljaju u Mikeyja i Brandona. Kada Mikey na tavanu pronađe staru španjolsku kartu Jednookog Willyja, piratskog kapetana iz 17. stoljeća s kartama za pronalazak zakopanog blaga, odluči zajedno sa svojim prijateljima pronaći blago koje je zakopano negdje u okolini.

U potrazi mu se priključuju prijatelji, poznati kao Goonies, Mouth, Chunk i Data te još nekoliko djece.

Glavne uloge u filmu odigrali su Sean Astin, Corey Feldman, Jiosh Brolin, Jonatha Ke Quan, Jeff cohen, Kerri Green te Martha Plimpton.

Bh-vjesnik.blogspot.com