Najtajnija veza Hollywooda između Katie Holmes i Jamie Foxx potvrđena

Već četiri godine se šuška da su Katie Holmes i Jamie Foxx u vezi, a sada je to napokon potvrđeno. Par je u ponedjeljak viđen na plaži u Malibuu, gdje su uživali u šetnji držeći se za ruke i ne skidajući osmijeh s lica.

Vezu krili zbog nagodbe o rastavi sa Tomom Cruizeom Vezu krili zbog nagodbe o rastavi sa Tomom Cruizeom

Katie (38) i Foxx (49) nikada nisu javno potvrdili vezu, a Foxx je u nekoliko navrata tvrdio kako je cijela priča potpuna izmišljotina te da su oni samo dobri prijatelji. Navodno su svoju ljubav morali skrivati jer je Katie potpisala nagodbu s Tomom Cruiseom nakon razvoda u kojoj je stajalo da ne smije javno biti u vezi s nekim drugim pet godina od rastave.

Jamie i Katie zaljubili su se navodno u augustu 2013. godine, godinu nakon njenog razvoda od Cruisea, na jednoj dobrotvornoj večeri u Hamptonsima, gdje su viđeni kako plešu i flertuju, no to je bio prvi i posljednji put da su viđeni zajedno, piše Daily Mail.

Katie je navodno tokom njihovih susreta nosila perike i pokušavala se zakamuflirati na sve moguće načine, kako bi njihova romansa ostala tajna. Prošle godine reality zvijezda Claudia Jordan odala ih je rekavši da je “Foxx veoma sretan s Katie”, ali je ubrzo sve porekla.