mix

Najstarija kćerka Brucea Willisa i Demi Moore je trudna

Kćerka Bruce Willisa i Demi Moore, Rumer Willis čeka svoje prvo dijete s dečkom Derekom Richardom Thomasom. Sretnu vijest objavili su u utorak zajedničkom objavom na Instagramu.

Rumer Willis, glumica poznata po seriji “What Lies Ahead” i njen dečko, muzičar i producent Derek Richard Thomas u romantičnoj su vezi od početka godine, a ovom informacijom potvrdili su stabilnost svoje veze.

U prvoj objavi, budući otac je rukom obuhvatio njen rastući stomak i poljubio ga dok se Willis smiješila. Demi Moore je također podijelila vijest na Instagramu, objavivši iste fotografije kao i njena kćerka, a potom je objavila i porodičnu fotografiju sa pregleda svoje kćerke.

“Ovo je stvarno izazovno vrijeme za nas i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodica i htjeli smo privući njegove fanove, jer znamo koliko on njima znači, kao i oni njemu. Kao što Bruce uvijek kaže “Live it up” i zajedno planiramo učiniti upravo to”, dodali su tada članovi Willisove porodice.
Beba će također biti i prvo unuče za Rumerine roditelje Brucea Willisa i Demi Moore, što je izuzetno sretna vijest za porodicu Willis u ovim izazovnim vremenima.

Naime, u martu ove godine objavljeno je kako se Bruce povlači iz svijeta glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija, poremećaj govora koji utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

Otkako se saznalo za glumčevu bolest, porodica provodi zajedno svaki dragocijeni trenutak. Inače, Bruce se 2009. godine oženio Emmom Heming, a zajedno imaju mlađe kćerke Mabel i Evelyn. S druge strane, on i Moore bili su u braku od 1987. do 2000. i zajedno imaju kćerke Rumer, Tallulah i Scout.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)