Home / Vijesti / Najglasniji skandali u 2015 god.

Najglasniji skandali u 2015 god.

U 2015 godini je bilo puno skanadala, razvoda, nažalost i smrti.
Mi vam izdavajamo samo par njih koji su nama parale oči i uši.

charlie-sheen1. Na prvom mjestu je definitivno slavni Charlie Sheen
Zločesti dečko Hollywooda kojeg vjerni fanovi vole uprkos svim “grijesima” šokirao je javnost priznanjem da je HIV pozitivan, zbog čega je ucjenjivačima posljednjih godina navodno platio 10 milijuna dolara.

lamar-odom2. Na drugom mjesto “zasluženo” je bio Lamar Odom.
Koji je jedva ostao živ nakon što je u jednom bordelu pretjerao s kombinacijom alkohola i tableta za poboljšanje potencije. Danima je bio u komi, a uz bolesničku je postelju dežurala upravo Chloe, iako je njihov razvod bio gotovo finaliziran. Na kraju je poznata Kardashianka povukla zahtjev za razvod, a Lamar se i dalje nalazi u klinici za rehabilitaciju.

bobbi_kristina3. Na trećem mjestu je, nažalost, Bobby Kristina,
Pronađena bez svijesti u kadi u svom domu u Roswellu, a nakon što je mjesecima bila u komi, umrla je u julu. Sumnjalo se da je umrla zbog posljedice prekomjernog korištenja narkotika, a posljednje informacije govore da je za Bobbynu smrt kriv njen momak Nick Gordon.

Ben-Affleck-Jennifer-Garner4. Na četvrtom mjestu je slavni prekid Jennifer Garner i Bena Afflecka.
Nakon 10 godina braka par je u aprilu prekinuo, navodno zbog Benove afere s dadiljom njihovo troje djece.

Paris-Hilton5. I na petom mjestu je ne tako više interesantna Paris Hilton.
U medijima pojavio video u kojem nasmrt prestrašena Paris “proživljava posljednje trenutke” u avionu koji upravo pada. Bio je to lažan video jedne egipatske televizije, šokirani svijet osudio je ovako okrutnu podvalu, ispostavilo se da je u njoj zapravo sudjelovala i sama Paris.