Na male ekrane nam se vraća serija “Murphy Brown”

https://www.youtube.com/watch?v=nYOjrxYJ59o

Nakon što seriju ‘Murphy Brown’ 20 godina nismo vidjeli na televiziji, u ovoj novoj eri kada se sve nanovo snima, gledat ćemo je opet. CBS je naručila novih 13 epizoda serije.

U glavnoj ulozi ponovno će se naći Candice Bergen, a radnja će pratiti povratak Murphy Brown na televiziju u eri kada ista postaje sve manje bitna. Serija bi trebala biti snimljena ove godine, s planom da bude prikazana naredne.

Osim što će još jednom naći u ulozi Brown, Bergen će i preuzeti ulogu izvršne producentice za Warner Bros. Television, koji su stvorili originalnu seriju. Uz Bergen se u igru vraća i Diane English, autorica serije, koja će opet pisati scenarij.

Originalna serija trajala je od 1988. pa sve do 1998., Nominovana je za 62 nagrade Primetime Emmy, a osvojila ih je tri, dok je istovremeno 15 puta bila u konkurenciji za “Golden Globe” koju je osvojila tri puta. Uz te nagrade je serija bila nominovana i za Screen Actors Guild, Directors Guild te Writers Guild nagrade, koje je isto redovno osvajala, a sama Bergen je osvojila pet Emmyja i dva “Golden Globe-a”.