mixZanimljivosti

Na koji način su slavne ličnosti čestitale Novu godinu

Ovo su samo neke od poznatih ličnosti koje su uputile čestitke:

Hugh Jackman je novu godinu dočekao posmatrajuči Sydneyev vatromet. Nakon toga iskoristio je priliku da se sa svojom suprugom Deborrah Lee popne na Harbour Bridge.

Ed Sheeran je novu godinu dočekao kući, okružen dragim prijateljima.

Holly Willoughby odlučila je ući u novu godinu u bikiniju, prije nego što se vrati na hladnije temperature kako bi predstavila povratak “ITV Dancing on Ice”.

Za Arianu Grande, sve se vrti oko muzike. Slušajte i uvjerite se zašto toliko oduševljava svoje fanove.

John Boyega, čiji je najnoviji film “Star Wars: The Last Jedi”, upravo je premašio milijardu dolara u globalnom box officu, takođe se osjeća veoma optimistično. Postavio je sliku Edija Murfija, koji takođe glumi u jednom od njegovih omiljenih filmova “Dolazak u Ameriku”.

Little Mix su bili puni obećanja za uzbudljive stvari koje dolaze u 2018. godini, mi jedva čekamo …

Ali ako je možda previše za vas da pravite neke velike planove, možda samo želite da legnete i razmišljate o pozitivnim stvarima.

Nema vremena za odlaganje Doctor Who – to će biti radna godina za Jodie Whittaker, koji preuzima kontrolu nad Tardisom. Njen pogled pokazuje kao da gleda u zvijezde.

Sretna Nova godina od strane Abbe.

Madonna je odlučila pustiti njenu sliku da govori, sa ovom fotografijom na kojoj se nalazi sa svojom kćerkom Lourdes, izjavljujući da su “spremne za 2018”.

Ellen DeGeneres je bila tipično pozitivna o tome šta 2018 može donijeti.

Ali možda bi poslednja riječ trebala ići Willu Smithu, koji slavi svoju 20. godišnjicu vjenčanja sa Jadom Pinkett Smith. Njegova novogodišnja poruka govori o tome zašto je ljubav poput vrtlarstva.