Početna / Vijesti / Mustafa Nadarević otkrio zašto više ne snima “Lud, zbunjen, normalan”

Mustafa Nadarević otkrio zašto više ne snima “Lud, zbunjen, normalan”

Legendarni Izet Fazlinović iz bosansko hercegovačke serije “Lud, zbunjen, normalan” kaže da mu je serija dosadila, ali da nastavlja sa glumom i pored zdravstvenih problema, prenose mediji.

Kako kaže “Iskreno, prvi sam prestao da radim tu seriju jer više ne mogu. I mnogo je devet godina, čovjek se umori. Dosadi kada ste stalno na setovima. Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to”, zaključio je Nadarević.

Njegov dugogodišnji prijatelj Antun Vrdoljak (85) angažovao ga je na filmu “General”. Pristao je da radi s njim jer mu je reditelj otkrio da je ovo njegov poslednji projekat.

“Zbog predstave ‘Sjajni momci’ u kojoj igram ne mogu da stignem na snimanja pa mi oni prilagođavaju neke scene kako bih mogao da dođem i odradim svoj dio posla. Vrdoljak me je kupio kada je rekao da mu je ovo posljednji posao, iako mu ne verujem”, rekao je glumac.

Nadarević svoje probleme sa srcem pripisuje godinama, ali je otkrio kako ga oni ne spriječavaju u aktivnostima.

“Srećan sam što mogu da hodam, borim se da pobjedim bolest, ne dam na sebe. Vodim se onom: ‘Mnogo je bolje raditi nego ne raditi”, završava legendarni Izet.