Vijesti

Mr. Bean ostavio suprugu, u vezi je s dosta mlađom ženom

SKRIVA LJUBAVNICU Rowan Atkinson još nije predao zahtjev za rastavu iako već dugo ima ljubavnicu. Zbog problema u braku nije bio čak ni na nećakovu vjenčanju

Zvijezda humorističnih serija “Crna guja” i “Mr. Bean”, prema kojemu je snimio i film, nedavno je spakirao stvari i iselio se iz obiteljske kuće u gradu Haromeu u Yorkshireu.

Glumca i suprugu Sunetru Sastry (52), kćer bogatog indijskog inženjera, nisu vidjeli zajedno od ljeta 2012. Prijatelji Rowana Atkinsona kažu da za njihov 23-godišnji brak više nema spasa. Komičar prošli tjedan nije došao na nećakovo vjenčanje jer je znao da će ga svi ispitivati gdje mu je supruga.

Kad je u listopadu prošle godine došao po priznanje za doprinos glumi, koje mu je uručila engleska kraljica Elizabeta II. (87), Rowan je odbio pozirati službenim fotografima jer je bio sam.

– Već se dugo viđa s mlađom ženom, ali još nije predao zahtjev za rastavu – rekli su prijatelji.
Supružnici su već iznajmili svoje imanje u Waterperryju u Oxfordshireu. Par se upoznao krajem ‘80-ih kad je Sunetra radila kao profesionalna šminkerica na televiziji. Vjenčali su se u New Yorku, a Rowanu je kum bio glumac i pisac Stephen Fry (56). U braku su dobili sina Benjamina (20) i kćer Lily (19).

Tinejdžerica je od oca naslijedila ljubav prema glumi. Prije sedam godina gostovala je u njegovoj komediji “Mr Bean’s Holiday”, a 2004. godine pojavila se i u britanskom filmu “Tooth”.

– Neću ništa komentirati jer ni Atkinson nikad nije volio iznositi detalje iz privatnog života – rekao je glumčev glasnogovornik. Dok mediji pokušavaju otkriti tko je Rowanova ljubavnica, komičar se zatrpao poslom kako bi se udaljio od tračeva.

Šuška se da Atkinson radi na animiranom filmu o Mr. Beanu, koji mu je ‘90-ih donio svjetsku slavu.
– Rijetko koji lik ima više od 50 milijuna fanova na Facebooku. Ponosan sam na njega – kaže komičar o kultnom liku.

24sata.hr

Ostavite komentar