Modna dizajnerica Victoria Beckam otkriva tajnu savršenog i dugog braka!!!

Iako se nama njihova priča čini poput moderne bajke, bivša Posh Spice priznaje kako je u dobar brak potrebno uložiti puno napornog rada.

“(David) je sjajan. Tokom sedmice mode, kada budem radila, djeca će biti u New Yorku, a on je već isplanirao kako će ih voditi u muzeje, a zatim i na večeru u subotu navečer, što znači da je jako dobar u tim stvarima – baš kao i ja,” ispričala je Victoria za “Elle U.K.”

“Podršku u braku možete pružiti tako što ćete reći: ‘Znaš što, ja ću to napraviti.’ To je bit dobrog partnerstva.”

Ovi slavni supružnici zajedno brinu se za svoje četvero djece: “David i ja poštujemo činjenicu da smo oboje jako, jako zauzeti; oboje vodimo ozbiljne biznise, ali znamo odložiti mobitele i nekada jednostavno razgovarati,” otkrila je za časopis. “Kada je David nedavno gostovao na Desert Island Discs na Radio 4, bilo je sjajno to što smo sjeli kao porodica i slušali.”

“Da, ljubav na prvi pogled postoji. Dogodit će ti se u loži igrača Manchestera Uniteda – iako ćeš se morati malo napiti, pa su precizni detalji malkice u magli,” otkila je u pismu samoj sebi koje je pisala za “Vogue”, 2016.

Četrdesetdvogodišnja modna dizajnerica očito zna što govori jer su ona i slavni nogometaš i model u vezi gotovo 20 lijepih godina. Iako je za to bilo potrebno puno truda i rada, Victoria priznaje da je iskra između njih postojala od prvog trenutka kada su se upoznali.