Vijesti

Mnoge će oduševiti novi film “The Beguiled”, ali nešto drugačija i zastrašujuća Nicole Kidman

Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst i Elle Fanning oduševit će mnoge gledatelje u dugo iščekivanom filmu The Beguiled, koji u kina dolazi 23. juna.

Napeti trailer za film već je objavljen i prikazuje nešto drugačiju i zastrašujuću Nicole Kidman, za razliku od njenih prethodnih uloga u filmovima.

The Beguiled je remake gotičkog filma Opčinjen iz 1971. godine u kojem je glavnu ulogu imao legendarni Clint Eastwood. Film se djelimično temelji i na romanu Thomasa Cullinana koji priča uzbudljivu priču o školi za djevojčice iz 1864. godine.

Radnja filma odvija se u vrijeme Građanskog rata, a donosi ljubavnu priču između zatočenog vojnika i polaznice konfederacijskog internata. U filmu možemo očekivati bogate kostime i interijere koji odaju duh 19. stoljeća.

“Srž priče jest u dinamici između grupe žena koje moraju biti na istom mjestu, a zatim i u promjenama moći između muškarca i žena. Za mene je to dosta univerzalno, ali je smješteno u egzotičnu južnjačku okolinu zbog čega je priča posebna”, kazala je redateljica filma Sofia Coppola.

Pogledajte trailer: