Filmske vijestiVijesti

Miraj Grbić u novom filmu sa Brad Pittom i Sandrom Bullock

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić pojaviće se u novom filmu ‘Bullet Train‘ u kojem glavne uloge igraju Brad Pitt i Sandra Bullock.

Nakon što se prošle godine pojavio u filmovima ‘Fast and Furious 9‘ i horor filmu ‘The Accursed‘, Miraj Grbić će se u 2022. godini pojaviti u jednom od najiščekivanijih filmova godine, ‘Bullet Train‘.

Premijera filma najavljena je za juli 2022. godine, a pored Brad Pitta i Sandre Bullock koji igraju glavne uloge, pojaviće se i druge zvijezde: Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Michael Shannon, Joey King, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, i dr.

‘Bullet Train’ prati petero ubica koji se nađu u brzom vozu i otkrivaju da sve njihove misije imaju nešta zajedničko …

Film se prvenstveno trebao u aprilu pojaviti u kinima, ali je pomjeren za sredinu blockbuster sezone.

‘Bullet Train’ je režirao David Leitch, režiser koji stoji iza akcionih filmova kao što su Deadpool 2 i Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Film je zasnovan na romanu “Buba Marija” japanskog pisca Kotara Isake, a za ekran ga je adaptirao Zak Olkewicz.

Miraj Grbić je našoj javnosti najpoznatiji po ulozi Čombeta u seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’, međutim on uveliko gradi hollywoodsku filmsku karijeru, i pojavio se u nekoliko blockbustera, kao što su Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011), The Hunting Party (2007), F9 (2021), kao i u filmovima Body Complete (2012), As If I Am Not There (2010), Halimin put (2012), Remake (2003), Teško je biti fin (2007), i dr.

Grbić trenutno živi i radi u Americi.

Napišite komentar