Miley Cyrus emotivnim pismom čestitala rođendan suprugu Liamu Hemsworthu

Australski glumac Liam Hemsworth u nedjelju je proslavio 29. rođendan, a njegova supruga Miley Cyrus čestitala mu je emotivnim ljubavnim pismom koje je nakon toga podijelila i na društvenim mrežama.

2018 Vanity Fair Oscar Party – Arrivals – Beverly Hills, California, U.S., 04/03/2018 – Singer Miley Cyrus and actor Liam Hemsworth. REUTERS/Danny Moloshok

“Sretan rođendan mom jedinom. Kada smo se upoznali imao si 19, a danas imaš 29 godina. Pomislila sam kako bih mogla napisati sve što volim kod svog najdražeg frajera povodom ovog posebnog dana”, napisala je Miley na početku pisma.

Nakon toga je nabrojala šta sve voli na njemu – od načina na koji gleda na nju i porodicu do načina na koji gleda na život.

“Jednostavno te volim. Bezuvjetno. Kroz vrijeme koje smo proveli zajedno pokazao si mi šta znači voljeti, bez obzira na okolnosti. Poštujem te i ti poštuješ mene. Ponosna sam na osobu koja si postao i radujem se svemu što ćemo zajedno postići u budućnosti. Hvala ti na najsretnijim danima mog života”, poručila je Miley svom voljenom.


Par je u vezi od 2009. kada su se upoznali na snimanju filma “The Last Song” pa je Miley objavila i fotografiju iz 2009. godine sa snimanja ovog filma.