Svaštara

Meryem Uzerli razočarala fanove

Meryem Uzerli, glumica koja se širom svijeta proslavila ulogom fatalne sultanije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni” izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama zbog svoje posljednje fotografije.

Naime, lijepa glumica pozirala je za naslovnicu ruskog izdanja popularnog magazina “Hello”, a vjerovatno nije mogla ni da sanja da će se zbog iste suočiti s negativnim komentarima. Ovaj potez zgrozio je javnost s obzirom na to da je uloga koja joj je donijela svjetsku slavu zapravo uloga osobe rođene u ratom pogođenoj Ukrajini.

Također, neki ne razumiju kako može da sarađuje s ruskim novinarima dok brojne zvijezde šalju pomoć i stavljaju sankcije Rusima. A da se nešto “neobično” događa, obožavaoci su zaključili nakon što se mjesec nije oglasila na društvenim mrežama i rekla svoje mišljenje o ruskoj invaziji u Ukrajini.

Mnogi smatraju kako njena šutnja govori više od riječi, pa su došli do zaključka da Hurem ne osuđuje rusku agresiju, pa ne čudi podatak da su njene društvene mreže zatrpali negativnim komentarima.

“Tebi je novac bitniji od obraza?”, “Djeca umiru zbog rata, a ti poziraš za njihovu naslovnu? Kakva sramota”, ”Bila sam tvoj vjerni obožavalac, ali sada si mi odvratna”, samo su neki od komentara na Instagramu.

Naravno, svaka priča ima dvije strane, pa su neki ovu naslovnu dočekali s oduševljenjem. Riječ je uglavnom o ruskom stanovništvu koji ne vide nikakav problem što je glumica pozirala za rusko izdanje popularnog magazina.

Ostavite komentar