Vijesti

Melina Džinović odijeva svjetske zvijezde showbiza

jennifer-lopez“Hamel” brand slavnih

Osnivateljica i vlasnica branda “Hamel” Melina Džinović može biti zadovoljna. Osim što je prošlog ljeta modele izlagala u najatraktivnijim fashion izlozima kanske Croisette, poznatom “Le Shop 17”, lijepa Bišćanka i najprije majka Đine i Kana, što se nedavno vratila iz Miamija je sve traženija od zvijezda svjetskog show-biza.
Njezine haljine su nosile Sharon Stone, Pamela Anderson, Kate Backinsale, Sifia Vergara ili Aislinn Derber a odsada odijeva i Jennifer Lopez.

Nedavno se poznata pop zvijezda pojavila nakon koncerta u Las Vegasu sa bivšim suprugom Marcom Anthonijem, njegovom sadašnjom životnom suputnicom, Venecuelankom Shannon de Lima i sadašnjim dečkom Casperom Svartom. Svi su se dobro zabavljali i prijateljski odnosili jedni prema drugima. J.Lo je bila zadovljna što je bivši suprug našao vremena prisustvovati njezinom nastupu i za vrijeme koncerta mu uputila nekoliko prijateljskih riječi. Latino diva je nosila privlačnu haljinu boje kajsije koju je supruga pjevača Harisa Džinovića pokazala na podijumima Miamija i Cannesa. Jennifer je i prošle jeseni odabrala bijelu, provokativnu haljinu branda “Hamel” u kojoj je zasjenila sve uzvanice snimanja emisije “American Idol”.

Nakon dugih godina nomadskog života obitelj Džinović se skrasila u Beogradu gdje Melina ima prodavaonicu u samom centru grada. Zanimljivo je da je kreatorica svoje prve modele prodala u prijestolnici svjetskog fashiona-Parizu. Sve kreacije nadarene Bišćanke se nalaze i “on line”.

Džana Mujadžić

Lopez dans la robe de Melina Djinovic originaire de ville bosnienne Bihac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)