Matt Damon i Paul Greengrass se ipak vraćaju ‘Bourneu’

Matt Damon i Paul Greengrass postigli su dogovor o povratku u treći James Bourne film. U kinima bi se trebao pojaviti na ljeto 2016. godine kada je trebao izaći nastavak “The Borune Legacy” ali u režiji Justina Lina i s glumcem Jeremyjem Rennerom.

Vijesti o Damonu i Greengrassu su procurile prije nekoliko mjeseci ali je producent Frank Marshall negirao sve. No, priča je sada potvrđena.

Tako ćemo imati dva Bourneva filma – prvi nastavak ide s Damonom, a drugi sa Rennerom koji će izaći nakon Damonovog Bournea.

Damon trenutno radi na filmu “The Martian” sa Ridleyem Scottom koji bi trebao izaći 2016. godine, a Greengrass je vezan za film Richarda Jewella u kojem glume Leonardo DiCaprio i Jonah Hill. Nije bilo informacija o tome da li će ovi projekti iti pomjereni zbog novog Bournea.

Mnogi su vjerovali da se ovaj dvojac neće više pojavljivati u filmu jer je Greengrass smatrao kao se Bourneva saga okončala trećim nastavkom “The Bourne Ultimatum”. No, Hollywood je grad čudnih preokreta, kao što je i ovdje slučaj.

filmonizirani.blogspot.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *