mix

Margot Robbie otkrila koje rekvizite glumci koriste kako bi prikazali konzumiranje droga

Margot Robbie i njen kolega iz filma “Babylon” Diego Calva u intervjuu za BuzzFeed otkrili su koje rekvizite najčešće koriste prilikom snimanja filmova kako bi vjerodostojno prikazali konzumiranje droga.

Prikazujući lude holivudske zabave, drogu koja se ušmrkava s nečijeg golog tijela i Brada Pitta koji pada s balkona, film “Babylon” naglašava neobuzdanu dekadenciju i izopačenost ranog Hollywooda dok industrija prelazi s nijemih filmova na razgovore.

U režiji Damiena Chazellea, film se može pohvaliti glumačkom postavom koja uključuje Margot Robbie, Tobeyja Maguirea, Brada Pitta, Diega Calvu i Jean Smart.

Margot koja igra Nellie LaRoy, ambicioznu glumicu i Diego, koji igra Mannyja Toresa, filmskog asistenta koji ima velike snove u intervjuu za BuzzFeed otkrili su koje rekvizite koriste kako bi vjerodostojno prikazali scene konzumiranja droga.

Prema Margot, kada vidimo “kokain” u TV serijama i filmovima, to je zapravo vitamin B u prahu ili laksativi za bebe u prahu. Ili, ako se ne proguta, filmska ekipa će ponekad koristiti šećer u prahu.

U svakom slučaju, Margot kaže da i dalje boli ušmrkati lažne lijekove te naglašava da “nije lijepo”.

Još jedan rekvizit koji se obično koristi u “Babylonu”, kao i mnogim drugim produkcijama, su cigarete. Margot je objasnila da, iako nikada nije pušila prave cigarete, pušila je lažne jer je morala imati hrapav glas za svoj lik.

“Na snimanju imate cigarete koje nemaju nikotin. To su biljne cigarete, ali su užasne i užasnog su okusa”, otkrila je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)