Madonna usvojila dvije curice: Presretna sam, blizankinje su sada dio porodice

Kraljica popa Madonna je i službeno potvrdila da je usvojila sestre blizankinje iz Malavija.

– Sada mogu službeno potvrditi da je proces usvajanja blizanki i službeno gotov i presretna sam što su postale dio naše porodice. Želim zahvaliti i svima u Malaviju koji su mi pomogli tokom procesa usvajanja i molim da mediji poštuju našu privatnost. Hvala i svim mojim prijateljima i porodici i mom timu na velikoj potpori i ljubavi – napisala je Madonna na Instagramu i Facebooku uz fotografiju na kojoj je s četverogodišnjim blizankama u šetnji.

Strani mediji prenose da je sutkinja u obrazloženju zašto je Madonni odobreno usvajanje u Malaviju napisala da je zadovoljna što je Madonnin jedini motiv pružiti djevojčicama dom, ljubav i zaštitu.

Vijest da će pop kraljica u 58. godini udomiti dvoje djece iz Malavija pojavila se u novembru, ali tada je Madonna demantirala tu objavu da bi na kraju prije nekoliko dana njen glasnogovornik potvrdio da su ovi navodi istiniti.

Madonna ima još četvero djece, kćerku Lourdes (20) koju je dobila u vezi s kubanskim glumcem Carlosom Leonom, sina Rocca (16) kojeg ima iz braka s rediteljem Guyem Ritchiejem te sina Davida (11) i kćerku Mercy (10) koje je usvojila u Malaviju.