Madonna radi na filmu sa popularnom scenaristkinjom Diablo Cody

Madonna je otkrila nevjerovatnu vijest, a to je da radi na filmu sa nagrađivanom autoricom i scenaristkinjom Diablo Cody, a kako se čini prema objavi na Instagramu u pitanju je biografija.

Popularna pjevačica je sa svojim fanovima na Instagramu ove sedmice podijelila kratki videosnimak koji prikazuje nju i Cody u Madonninoj dnevnoj sobi dok razgovaraju o njenom poznatom kostimu sa Blond Ambition turneje.

“Kada zaglaviš u kući sa nekoliko povreda, šta bi drugo radio nego pisao tekst za film sa Diablo Cody?”, napisala je Madonna u opisu videosnimka.

Okružene bilježnicama razgovarale su o Madonninoj odjeći, odnosno Jean Paul Gaultier grudnjacima po kojima je postala poznata 1990. godine.

Iako nemamo odgovarajuće tragove o tome kakav bi film mogao biti, to što u videosnimku govore o jednom od najpoznatijih Madonninih kostima može značiti da će film biti neka vrsta biografije o njenom životu i karijeri ili neka priča pisana na osnovu toga.

Madonna je najpoznatija po svojoj muzici, međutim ona se pojavila u 26 filmova, a napisala je, režirala i producirala historijsku romantičnu dramu W.E. iz 2011. godine tako da joj filmska umjetnost nije strana.

S druge strane, Cody je nagrađivana autorka, dobila je i Oscara za najbolji scenario, za svoj poznati film Juno iz 2008. godine koji govori o tinedjžerki suočenoj sa neplaniranom trudnoćom.