mix

Ljetni popis za gledanje na Pickbox NOW

Pickbox NOW donosi uzbudljive novitete za ljeto, ispunjene smijehom, napetim trenucima i zabavom! Od kriminalističkih drama do misterioznih trilera prema istinitim događajima, ovaj popis za gledanje ima nešto za svakoga. Naslovi koji su posebno izdvojeni su: nastavak kriminalističke serije Inspektorica Ray (DI Ray), premijera drame Trokut smrti (Vanishing Triangle) i emotivna priča Cheyenne i Lola (Cheyenne and Lola), uz mnoge druge klasike koji se uvijek mogu ponovno gledati.

Otkrijte najnovije preporuke za uživanje u toplim ljetnim večerima uz vrhunske serije.

Inspektorica Ray (DI Ray)

Producenti i glumci serije podijelili su poruku vjernoj publici za RadioTimes: Radujemo se što ćemo vas povesti u još jednu uzbudljivu pustolovinu!

Druga sezona britanske hit-serije DI Ray stigla je na Pickbox NOW! Nove epizode prate ambicioznu i snalažljivu detektivku Ray kako se bori s novom prijetnjom dok se nosi s teretom iskvarenog sustava koji je okružuje. Suočena sa smrtonosnom pucnjavom koja uključuje mladu medicinsku sestru i šefa poznate zločinačke skupine, Ray uzima stvar u svoje ruke. Prijetnja od eskalacije u pravi rat otkriva dublje istine, no pitanje je: hoće li uspjeti spriječiti katastrofu?

Trokut smrti (Vanishing Triangle)

Uzbudljiva vijest za ljubitelje kriminalističkih drama i misterija. Temeljena na istinitim događajima, ova šestodijelna serija prati novinarku Lisu Wallace dok istražuje niz nestanaka mladih žena. Lisa vjeruje da je isti čovjek odgovoran za sve slučajeve i za smrt njezine majke skoro dvadeset godina prije. Njezina istraga uranja duboko u povijest mjesta u kojem se nalazi.

U središtu priče nalazi se stvarni tajanstveni Vanishing Triangle, područje na istoku Irske poznato po nestancima osam žena čija tijela nikada nisu pronađena. Stvarna policijska istraga propustila je ključne tragove ostavljajući ubojstva neriješenima.

Cheyenne i Lola (Cheyenne and Lola)

Dvije mlade žene bez ičega zajedničkog nađu se u paklenoj situaciji. Kako bi preživjele i stvorile novi život u neprijateljskom svijetu, moraju udružiti snage. Cheyenne je tek izašla iz zatvora i radi kao čistačica na brodu sanjajući o novom početku. Lola, kompleksna Parižanka bez imalo skrupula, dolazi na sjever Francuske kako bi se preselila k svom ljubavniku. Nakon neočekivanog ubojstva, Cheyenne nedobrovoljno postaje svjedokinja. Svjesna da joj zbog svog dosjea otići na policiju nije opcija, mora udružiti snage s Lolom. Primorane potražiti pomoć lokalnog mafijaša, glavne junakinje uvlače se u neočekivano zapetljane situacije.

Povedite zabavu s vama na more uz Pickbox NOW i streamajte ove i još mnoge hit-naslove bez reklama i ometanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)