SerijeTraileri

Limbo (2022- )

Serija
Godina: 2022-

Žanr:
Drama

Glavne uloge:
Clara Lago, Mike Amigorena, Esteban Pérez, Rebeca Roldan, Geena Román, Andres Gil, Enrique Piñeyro, Michel Noher, Jaime Zevallos, Andrea Frigerio, Juan Cottet, Alexia Moyano, Matías De Leis Correa, Carmen Maura, Clara Kovacic …

Radnja serije:
Sofia je mlada milionerka koja kao da ima sve: glamurozan život, porodicu koja udovoljava svakom njenom hiru i sjajne prijatelje koji su njeni saučesnici u smjelom načinu života kakav može da doživi samo nekoliko privilegovanih ljudi.

Kada joj otac umre, ona se mora vratiti u Buenos Aires, svoju rodnu kuću, i suočiti se s bogatim naslijeđem koje uključuje njen porodični posao, rivalstvo sa njena dva brata i jednim koji skriva dobro čuvane tajne njenog oca.

Pokrenuta željom da pokaže da može biti više od obične princeze za koju moraju da brinu, Sofia počinje divlju vožnju punu spoticanja, ali i otkrića. Mane koje su oduvijek bile njezin negativan zaštitni znak postaće moćno oružje koje će koristiti u svoju, korist dok njeni ciljevi rastu paralelno s njenim samopouzdanjem.

Sofia će uspjeti, i transformisaće svoje okruženje i svoju sudbinu kroz neortodoksne strategije …

Napišite komentar