Leonardo DiCaprio i Robert De Niro će omogućiti jednom fanu da glumi u njihovom filmu

Holivudski glumci Leonardo DiCaprio i Robert Niro nude svojim fanovima životnu šansu koja će omogućiti jednom od njih da se pojavi u njihovom filmu.

DiCaprio i De Niro pozivaju fanove da učestvuju u izazovu koji im može omogućiti da se pojave u novom filmu pod nazivom “Killers of the Flower Moon”, koji će režirati Martin Scorsese.

Glumci su se udružili da prikupe sredstva za tri dobrotvorne organizacije koje pomažu ljudima tokom pandemije koronavirusa, a to su organizacije Meals on Wheels America, No Kid Hungry i America’s Food Fund.

Svako ko donira novac u sklopu njihovog izazova “All In Challenge” bez obzira na iznos koji može priuštiti, imat će šansu da osvoji nagradu i pojavi se u filmu.

“Ako ste se pitali kao je raditi sa mnom, Marinom Scorseseom i Robertom De Nirom, ovo je vaša šansa. Robert i ja ćemo glumiti u novom filmu ‘Killers of the Flower Moon’ koji režira Martin Scorsese. Želimo vam ponuditi ulogu, priliku da provedete dan na setu s nama, kao i da prisustvujete premijeri filma. Učestvujte, prosjetite allinchallenge.com i donirajte koliko možete”, poručio je DiCaprio.

On je učestvovao u osnivanju organizacije America’s Food Fund čiji je cilj da svaka porodica ima pristup hrani u kritičnom vremenu.

Snimanje filma je trebalo početi ovog ljeta, ali je odgođeno zbog pandemije koronavirusa, objavio je Metro.