Leah Remini: Tom Cruise ima status božanstva u Scijentološkoj crkvi

Hoollywoodski glumac Tom Cruise u Scijentološkoj crkvi, čiji je dugogodišnji član, ima status neke vrste božanstva, što ga čini privilegiranim u odnosu na ostale sljedbenike ovog učenja.

Cruiseova kolegica Leah Remini tvrdi da je Tom svjestan svih zloupotreba koje su se dogodile i koje se događaju unutar Scijentološke crkve, ali da je i dalje njen ponosni član. Ona ističe i to da Tom Cruise nije indoktriniran i da je apsolutno svjestan svega što se čini u okviru ove organizacije.

Glumica je za The Daily Beast rekla da je Tom Cruise, inače jedan od najuglednijih članova ove crkve, dobio poseban tretman od vrha navedene institucije koja ga je uzdigla na nivo božanstva i koja smatra kako je Cruise poslan da spasi svijet.

Zvijezda serije “Kralj Queensa” također je bila sljedbenica scijentološkog učenja, ali ga je napustila 2013. godine. Sada je otvorena protivnica scijentologije i o tome otvoreno govori za mnoge medije širom SAD-a.

Tom Cruise je postao izuzetno radikalan u svojim stavovima, a njegova isključivost ide do te mjere da uopće ne posjećuje kćerku Suri zato što nije scijentolog.

Inače, vodstvo Scijentološke crkve s Davidom Miscavigeom na čelu odbacilo je sve navode Leah Remini.