Vijesti

Lady Gaga u pregovorima da bude nova Harley Quinn u nastavku filma “Joker”

Lady Gaga u ozbiljnim je pregovorima da se pridruži glumačkoj postavi filma “Joker”, uspješnici reditelja Todda Phillipsa iz 2019. godine, koja sada dobija i svoj nastavak.

Prema Hollywood Reporteru, Gaga je u utrci da utjelovi lik Harley Quinn, bivšu psihijatrice iz Arkham Asyluma koja je u dosadašnjim filmovima bila redovita kao Jokerova pomoćnica, ali i ljubavni interes.

Harley je, u filmu Suice Squad iz 2016., kao i njegovom nastavku koji je izašao lani, utjelovila glumica Margot Robbie, a ta verzija bila je i središnja figura u filmu o superherojima “Birds of Prey”.

Iako još uvijek nisu otkriveni detalji o nastavku filma “Joker”, Joaquin Phoenix bi se trebao vratiti u svojoj glavnoj ulozi, a poznato je i da će žanr ovog nastavka biti mjuzikl.

Prema riječima Reportera, Quinn će u nastavku popularnog filma “postojati u drugačijem DC svemiru od one Quinn koju je igrala Robbie”.

Reditelj Todd Phillips koji je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju naslovnice scenarija, otkrio je kako je podnaslov filma “Folie à Deux” – referenca na psihijatrijski sindrom u kojem dvoje ljudi dijele zabludu, što bi se moglo odnositi na mjesto Quinn u narativu filma.
U istoj objavi, prikazan je i Phoenix koji se već posvetio projektu iako je poznato kako Warners “tek treba sklopiti dogovor s glumcem”. Ipak, mnogi se slažu kako ovaj film ne bi bio isti bez njega.

Kada je riječ o Lady Gagi i njenim filmskim ostvarenjima, ona su se dosad pokazala iznimno uspješnim.

Za film “A Star Is Born” sa Bradley Cooperom, Gaga je nominirana za Oscara u kategoriji najbolje glumice, a tu su i nominacije za BAFTA-u i Zlatni globus u istoj kategoriji za film “House of Gucci”.

Ostavite komentar