Kylie Minogue prekinula zaruke

Samo nekoliko dana nakon što su s velikim uzbuđenjem govorili javno o planovima za vjenčanje, Kylie Minogue je prekinula zaruke s britanskim glumcem Joshuom Sasseom.

Minogue ga je izbacila iz svog stana u zapadnom Londonu jer je postao previše blizak sa španskom glumicom Martom Milans. Prije toga, imali su nekoliko žestokih svađa, u vezi su od 2015. godine.

Popularna australska pjevačica je skinula zaručnički prsten i pati.

“Potpuno je uništena i slomljenog srca. Zaista je vjerovala da je ona “taj”. Ali više mu ne vjeruje”, rekao je izvor blizak paru.

Sasse se zbližio sa Milans dok su snimali televizijsku seriju “No Tomorrow” u Kanadi prošle godine. Izvor sa seta kazao je kako su svi znali da su njih dvoje vrlo bliski.

Sve se ovo dešava tri dana nakon što je objavljen intervju u kojem Kylie govori o planovima za vjenčanje. Kazala je kako želi nositi vjenčanicu te da će uzeti njegovo prezime jer odlično zvuči”, kazala je pjevačica.

“Ne žurimo s odabirom datuma. Uživamo u zajedničkom vremenu i predivno nam je. Nema pritiska. Svi su sretni zbog nas, a moji roditelji ga mnogo vole”, kazala je Minogue.

Joshua joj je poklonio prsten koji je napravljen 1908. godine kojem su se svi divili. Zaručili su se u februaru prošle godine.