Kristen Stewart upalila ljubavni plamen

kristen-stewart-alicia-cargile– Istinski sam zaljubljena u prijateljicu iako smo se razvojile za izvjesno vrijeme; samo ovaj put mi se čini da su u pitanju pravi osjećaji!

Ovim riječima je uspješna i tražena američka glumica Kristen Stewart, što često boravi u Gradu svjetlosti jer je zaštitno lice poznatog branda “Cahanel”, iznenadila novinare prilikom nedavnog, nenajavljenog susreta, u jednom pariškom palaceu. Poznata po diskreciji u osobnom životu, javno je izložila svoju ljubav prema Aliciji Cargile.

Slavna po naklonosti prema simpatičnom i dopadljivom Robertu Pattinsonu podvukla je kako se morala stalno skrivati u društvu muških partnera, te da je svaki korak bio praćen, pogrešno tumačen i prikazan.

Izgleda da je sa djevojkama drugačije jer je shvatila kako je skrivanje nemoguće a napokon je i prihvatila navodnu biseksualnost, zbog koje se više ne stidi niti uznemirava.
-Promijenila sam stavove i danas sam sretnija.

Aktualno se dvije mlade žene ne skrivaju, šetaju se po Los Angelesu ruku pod ruku, zabavljaju po restaurantima…Mnogi ističu kako je Stewart započela sve iznova prekidom sa francuskom pjevačicom Soko, sa kojom je živjela burne trenutke.

Povjeravanja mogu biti i dobar reklamni potez jer je Alicia Cargile dugo bila glumicina osobna asistentica i odlično se brinula, o njezinoj vrtoglavo uspješnoj karijeri.

Džana Mujadžić